Hocam yazdığınız yeni okunaklı dosyayı yükleye bilirmisiniz.yazmıştım onu yüklüyorum inşallah
Hocam yazdığınız yeni okunaklı dosyayı yükleye bilirmisiniz.yazmıştım onu yüklüyorum inşallah
Hocam resimdekine göre yazdığınız dosyayı yükleyebilecekmisiniz.yazmıştım onu yüklüyorum inşallah
Aşağıdaki ayeti bir kağıda yazıp yastığın altına konursa çocuk hemen uyur
ben şahsen tecrübe ettim ve halende ediyorum ben yazdım oğlum benimle uyuyor fakat uyumuyordu yazdım koydum valla ikimiz birden hemen uyuyoruz o kadar etkili yani
Ekli dosyayı görüntüle 125
بسم لله رحمنارحيم حم حم حم عسق عسق عسق كهيع ص كهيع ص كهيع ص
Hocam olmuşmu
بسم الله الرحمن الرحيم حم حم حم عسق عسق عسق كهيعص كهيعص كهيعص
Rabbim senden razı olsun gani gani rahmet eylesin inşeallah ilkcan ablaİlaçlarla bile durduramadıgımuz yeğenimin bebeğini dadala dala uyutup mutlu bir şekilde uyanmasına sebep oldu işin gücün rast gitsin inşallahh @aydemir hocam sen bir dahisin hakkın ödenmez oğlum
Birkaç gece denedim ama bende işe yaramadı. Sanırım kafam çok dolu ondan.en kısa zamanda çıktısını alıp kendi üzerimde denemesini yapıcam.
DEĞERLİ SIRRULAVAS.COM FORUMUNDA BULUNAN ÜYE VE ZIYARETÇİLERİMİZ .
BİZ FORUM YÖNETİMI OLARAK KENDİMİZE "İLAHİ ENTE MAKSUDİ VE RIZAKE MATLUBİ " 'YI İLKE EDİNDİĞİMİZ İÇİN BİZLER SİTE YÖNETİMİ OLARAK SİZLERE HÜNKAR DEĞİL. ALLAH RIZASI İÇİN HADİMİZ(HİZMETCİYİZ).
BİZİM İLKEMİZ BUDUR. O YÜZDEN HİZMET NİMETTİR DEYİP SİZLERLE BERABER OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ SAYGILARLA