ilmogrenmekistiyorum
Normal Üye
- Bu İşlem Ne İçin Yapılır
- Yok
- Bu İşlemin Zamanı
- Yok
- Bu İşlemin Tütsüleri
- Yok
- Bu İşlemi Tecrübe Eden
- Kendim
- Bu İşlemin Kaynağı
- Hoca
Merhaba Ben bakim yaptirdim ve hocam bunlari soyledi cok dogru soylenildigi. Bana yardimci olurmusunuz nasil kurtulacagim bu durumdan?
بسم الله الرحمن الرحيم
ÜZERİNDE BULUNAN VELHAN İSMİNDE BIR İFRİT IRKIDIR.
MUSALLATA YAKIN OLAN BIR METAFİZİK OLAYIDIR.
GENELDE TIPTA OKB DENİLEN (Obsesif Kompulsif Bozukluk) DENİLEN RAHATSİZLİĞA EŞ DEĞERDİR.
BİZLER BUNA MANEVİ KANSER DİYORUZ.
TEPKİLERİ VESVESE, TAKINTI, KAYGI, BOZUKLUĞU, ENDİŞE, OLMAMİŞ BİRŞEYİ OLMUŞ GİBİ, OLMUŞ BİR ŞEYİ OLMAMİŞ GİBİ HİSSEDER SİNİRLİ VE ASABİ OLUR.
TEMBELLİK, BUYUKLERE KARŞİ GELME, ÖZELLIKLE ANNE BABAYA KARŞI OLUR.
ÜZERİMİZDEKİ ENERJİ DURAKLARIMIZDAN OLAN KÖK ENERJİ NOKTAMIZI ETKİLER VE PELVİS NOKTASI ZAYIFLAR.
PARA KAZANAMAZ, CİNSİYETE GÖRE DİŞİL YA DA ERİL ENERJİSİ VE CEKİM ALANI ZAYIF OLUR.
YILDIZI DÜŞÜK OLUR. DUYGU BEDENİ, RUHSAL BEDENİ, ASTRAL BEDENİ, METAFİZİKSEL BASKILARDA KALIR.
SOSYAL BELİRTİLERİ
Sosyal belirtiler insanlara karşı güvensizlik,başkalarını suçlamak, randevulara gitmemek veya çok kısa zaman kala iptal etmek, insanlarda hata bulmaya çalışmak ve sözle rencide etmek,haddinden fazla savunmacı tutum,bir çok kişiye birden küs olmak,konuşmamak.
FİZYOLOJİK/SOMATİK BELİRTİLER KISA DÖNEMLİ SONUÇLAR:
tansiyon yükselmesi, Baş ağrısı ve baş dönmesi,mide bulantısı,kramp, k A n şekerinin yükselmesi,nefes darlığı,terleme,yorgunluk,iştahsızlık.
UZUN DÖNEMLİ HASTALIKLAR:
Kalp-damar hastalıkları,ülser,migren,alerji,astım PİSKOLOJİK
SONUÇLAR
Uyku bozuklukları, uykusuzluk ya da aşırı uyuma ve depresyon
EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. SALİH GEDİK HOCA
بسم الله الرحمن الرحيم
ÜZERİNDE BULUNAN VELHAN İSMİNDE BIR İFRİT IRKIDIR.
MUSALLATA YAKIN OLAN BIR METAFİZİK OLAYIDIR.
GENELDE TIPTA OKB DENİLEN (Obsesif Kompulsif Bozukluk) DENİLEN RAHATSİZLİĞA EŞ DEĞERDİR.
BİZLER BUNA MANEVİ KANSER DİYORUZ.
TEPKİLERİ VESVESE, TAKINTI, KAYGI, BOZUKLUĞU, ENDİŞE, OLMAMİŞ BİRŞEYİ OLMUŞ GİBİ, OLMUŞ BİR ŞEYİ OLMAMİŞ GİBİ HİSSEDER SİNİRLİ VE ASABİ OLUR.
TEMBELLİK, BUYUKLERE KARŞİ GELME, ÖZELLIKLE ANNE BABAYA KARŞI OLUR.
ÜZERİMİZDEKİ ENERJİ DURAKLARIMIZDAN OLAN KÖK ENERJİ NOKTAMIZI ETKİLER VE PELVİS NOKTASI ZAYIFLAR.
PARA KAZANAMAZ, CİNSİYETE GÖRE DİŞİL YA DA ERİL ENERJİSİ VE CEKİM ALANI ZAYIF OLUR.
YILDIZI DÜŞÜK OLUR. DUYGU BEDENİ, RUHSAL BEDENİ, ASTRAL BEDENİ, METAFİZİKSEL BASKILARDA KALIR.
SOSYAL BELİRTİLERİ
Sosyal belirtiler insanlara karşı güvensizlik,başkalarını suçlamak, randevulara gitmemek veya çok kısa zaman kala iptal etmek, insanlarda hata bulmaya çalışmak ve sözle rencide etmek,haddinden fazla savunmacı tutum,bir çok kişiye birden küs olmak,konuşmamak.
FİZYOLOJİK/SOMATİK BELİRTİLER KISA DÖNEMLİ SONUÇLAR:
tansiyon yükselmesi, Baş ağrısı ve baş dönmesi,mide bulantısı,kramp, k A n şekerinin yükselmesi,nefes darlığı,terleme,yorgunluk,iştahsızlık.
UZUN DÖNEMLİ HASTALIKLAR:
Kalp-damar hastalıkları,ülser,migren,alerji,astım PİSKOLOJİK
SONUÇLAR
Uyku bozuklukları, uykusuzluk ya da aşırı uyuma ve depresyon
EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR. SALİH GEDİK HOCA
- ÖNEMLİ UYARI
HAVAS İLMİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLSENİZ, Bu İşlemleri kendinize veya başkaları üzerinde uygulamamanızı, YAPMAMANIZI tavsiye eder, Bu işlemleri yapıp yapmamak tamamen şahısların kendi İNSİYATİFİNDEDİR. Yapacağınız herhangi bir yanlış işlem ve uygulama durumunuzda SİTEMİZİN SORUMLULUK ALMADIĞINI bildirir. Ayrıca sitemizde konuların BİLGİLENDİRME AMAÇLI konular ve paylaşımlar olduğunu hatırlatır. Anlayışınız için TEŞŞEKKÜR ederiz.
Site Ekibimizden Profesyonel Anlamda Destek Almak isterseniz +90 850 840 05 71 Numaralı iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.