2019 Ekim ayında yorum yapmıştım. O sıralarda birkaç gün üst üste yazıldığı gibi yaptım. O sıralar bilmek istediğim şeyle ilgili bilgileri ve sonucunu rüyada gördüm. Normalde asla haberdar olamayacağım birseydi. Aynen o şekilde gerçekleşti ve hatta rüyamda gördüğüm kişi 3-4ay sonra olanları anlatıp teyit etmişti.
s.a ben foruma yeni üye oldum . Merak ettiğim bir şey var . Şuan hayatımda biri yok ama eğer ileride evleniceksem birini seveceksem onu rüyamda görebilirmiyim . Yüzünü ve kim olduğunu net olarak bana gösterirlermi ? Hep bunu merak etmişimdir . Yardımcı olandan Allah razı olsun .
Belki niyetimi burada size açık ettim ama bunun bir sakıncası yok sanırım bu gece Allahın izniyle bu niyet ile bu uygulamayı yapmaya çalışacağım .
s.a ben foruma yeni üye oldum . Merak ettiğim bir şey var . Şuan hayatımda biri yok ama eğer ileride evleniceksem birini seveceksem onu rüyamda görebilirmiyim . Yüzünü ve kim olduğunu net olarak bana gösterirlermi ? Hep bunu merak etmişimdir . Yardımcı olandan Allah razı olsun .
Belki niyetimi burada size açık ettim ama bunun bir sakıncası yok sanırım bu gece Allahın izniyle bu niyet ile bu uygulamayı yapmaya çalışacağım .
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.