Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar
O ozunu SMS Onaylı Normal Üye Joined Feb 21, 2019 Messages 57 Jun 5, 2019 #1 Bu İşlem Ne İçin Yapılır Şirinlik Bu İşlemin Zamanı Cuma zühre saati Bu İşlemin Tütsüleri Yok Bu İşlemi Tecrübe Eden - Bu İşlemin Kaynağı Azametli Mücerreb Tılsımlar Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar
A ali1976 SMS Onaylı Normal Üye Joined Jan 21, 2022 Messages 15 Jan 24, 2022 #2 ozunu said: View attachment 1362 Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar Click to expand... Yazılacak isim nereye ve türkçe yazılsa olurmu?
ozunu said: View attachment 1362 Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar Click to expand... Yazılacak isim nereye ve türkçe yazılsa olurmu?
G Gameofthrons10 SMS Onaylı Normal Üye Joined May 31, 2019 Messages 10 Apr 16, 2022 #3 Bunu bana yazabilecek biri var mı acaba ilmim olmadığı için ben yazamamda yazsamda işe yaramazdir heralde hayırlı ramazanlar
Bunu bana yazabilecek biri var mı acaba ilmim olmadığı için ben yazamamda yazsamda işe yaramazdir heralde hayırlı ramazanlar