Önemli Cin, Şeytan, İfrit vb. Musallatına Uğramış Kişilerdeki Belirtiler

Satelcom

Forum Efsanesi
Site Onur Üyesi
Site Modaretorü
T.C Onaylı
SMS Onaylı
Katılım
28 Nis 2018
Mesajlar
376
Cin, Şeytan, İfrit vb. Musallatına Uğramış Kişilerdeki Belirtiler
Kur’an-ı Kerim’de insanların akıllarını kullanmalarına yönelik çok vurgu vardır. Bu vurgu insanların yaşantılarında akıllarını merkeze alarak yaşamını sürmelerinin gerekliliğine bir dikkat çekme çabasıdır. Cin, ifrit v.b varlıklar ise yaratılış olarak duygu merkezli olan varlıklardır. Bu yönüyle, musallat olan kişilerdeki en belirgin özellikler, öncelikle duygularda, sonrasında düşüncelerde oluşan değişimlerdir.

*Bu kişilerdeki en önemli belirti huzursuzluk, aşırı korku, öfke gibi aşağı çekici duyguların hissedilmesidir. Bu durum zaman içinde kişinin sosyal ilişkilerini etkileyerek kişiyi aile ve sosyal ortamlardan çekerek yalnızlığa itmektedir.

*Düşünsel olarak en sık görülen şikayetler zihin bulanıklığı, düşüncelerin ağırlaşması/yavaşlaması, dikkat toplayamama şeklindeki belirtilerdir.

*Banyoda gözlerini kapatmaktan korkma, tuvalete tek başına gidememe, karanlıktan korkma, ışıkları kapatarak uykuya dalamama, yalnız kalmaktan korkma gibi durumlar görülebilmektedir.

*Kişide musallat olduğunun önemli belirtilerinden biri de uyku durumundaki değişiklikler ve rüyalardır. Geceleri uyuyamama, uykuda boşluktan düşme hissiyle sıçrama, aniden uykudan uyandırılma gibi durumlardır. Rüyalardaki sıkıntılar ise çığlık atarak uyanma, kabus görme, kedi, köpek tarafından kovalanma, yılan görme, yaratık, canavar, cadı gibi figürler görme musallat kişiler tarafından sıkça görülen rüyalardır. Diğer taraftan Peygamber yanında savaşma, mehdi olma v.b. kişiyi kahraman gibi gösteren rüyalar da cinlerin iyi gibi görünerek kişileri aldatmaya yönelik çabalarının sonucunda görülen rüyalardır.

*Çokça ilerlemiş durumlarda görsel halüsinasyon (başkaları tarafından görülmeyen görüntüler); işitsel halüsinasyon (başkaları tarafından duyulmayan sesler); çevresindekilere veya kendisine zarar vermesi yönünde telkinler/emirler, komutlar işitme; düşüncelerde karmaşıklık; dağınık ve anlamsız konuşma gibi haller görülebilmektedir.

*Son yıllarda meditatif ve enerjisel çalışmalarla ilgilenen akımlar tarafından çokça gündeme getirilen Astral Seyahat yapmak, musallat durumunda özellikle dikkat etmemiz ve uyanık olmamız gereken bir konudur. Astral Seyahat, zaman ve mekana bağlı olmayan, uykuda serbest kalan enerji bedenimiz/astral bedenimizle yapılır. Astral bedenimizle uzayda ve zamanda istediğimiz yere gitmemiz mümkündür. Bunu kalpgözü açılmış kişiler uyanıkken rehberleri yardımıyla yaparlar. Kalpgözü açık olan kişiyi rehberi kendisine zarar vereceği mekanlara götürmez, herhangi bir sakıncalı durum gördüğünde kişiyi tehlikelere karşı korur. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu şudur ki; Astral Seyahat cin, ifrit, iblis tarafından da kötü amaçlar için kullanılan bir yöntemdir. Diyelim musallat oldunuz ve varlıkları görmeye başladınız. İletişim sonucunda sizin de merak güdünüzü kullanarak size Astral Seyahat yaptırıyorlar. Kendilerinin yoğun yaşadıkları yerlere size götürerek daha çok varlık tarafından musallat olmanızı sağlayarak size zarar verebilirler. Diğer bir şekliyle aslında size bir yere götürmeyip vizyon göstererek astral seyahat yaptığınızı sanmanızı sağlayabilirler. Bu nedenle size astral seyahat yaptırırım, öğretirim diyen kişilerin, bu konuda gerçekten bilgi sahibi olup olmadıklarına dikkat etmenizi öneririz.

*Bu varlıkların amacı Ademoğlu’nu yoldan saptırmak olması hasebiyle, çoğunlukla namaz kılmaya, dua etmeye engel olarak insanları saptırmaya çalıştıkları görülmektedir. Engel olamazlarsa ayetleri yanlış okumaya sevk eden zihinsel sislenmeye neden olabilirler.

*Bazı vakalarda ise aşırı dini aktivite görülmektedir. Günlerinin çoğunu çok fazla zikir çekerek geçiren, her anın ibadetle geçirilmesi gerektiğine inanıldığı durumlar görülebilmektedir. Bazen kişilere mehdi, mesih, Allah’ın askeri gibi misyonlar yükleyerek insanları dini hassasiyetleri üzerinden kibire, gurura sevk etmek suretiyle yoldan çıkartmaya çalışmaktadırlar.

*Isıdan, ateşten, buhardan korkma, sıcak ortamlarda tedirginlik hissetme gibi durumlar görülebilmektedir.

*Enerjisel olarak kişiyi daha rahat ele geçirebilmek için vücut direncini düşürmeye çalışırlar. Yemek yemeye engel olmak, sıcak yemeye engel olmak gibi durumlar görüleceğinden, içinde musallat olan kişi sadece soğuk ve tatlı yemekler yemek isteyebilir. Bunun sebebi varlıkların, soğuk ve tatlı yiyeceklerden daha çok güçlenmeleridir.

*Uykudan uyanıldığında ellerde, ayaklarda veya vücudun herhangi bir yerinde yakılmış kınaların görülmesi. Bu durum özellikle toplumda iyi, pozitif bir deneyim olarak görülmektedir. Ancak tam tersi, kına yakıldığını gördüğünüz anda bu durumun çok tehlikeli olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Çünkü cinler kabileler olarak yaşayan varlıklar olduğu için kına yakılması bir kabilenin mühürü niteliğindedir, yani diğer kabilelere bu kişi bize ait mesajını vermektedir. Bu da sizin bir cin kabilesi tarafından sahiplenildiğiniz anlamına gelir. Hemen size yardımcı olacağına inandığınız bir uzman kişiden yardım almalısınız.

*Vücutta nasıl ve ne zaman olduğu bilinmeyen, bastırıldığında ağrımayan morluklar görülebilmektedir.

*Fiziksel olarak yaşanan şikayetlerin başında ise sebebi bilinmeyen göze baskı yapan ve beynin sıkıldığı hissini veren şiddetli baş ağrıları, ellerde ve içsel olarak hissedilen titreme hissi, tıbbi olarak bir nedene bağlanamayan mide bulantısı gibi durumlar görülebilmektedir.

*Bazı vakalarda, girişilen işlerde sürekli olumsuzlukların yaşanması, olacak gibi görünen işlerin son anda terse döndüğünün sıklıkla görülmesi, iş ve sosyal yaşantıda aksaklıkların meydana gelmesi, aile yaşamında problemlerin ortaya çıkması, yalnızlaşmaya başlamak, hemen hemen her konuda isteksiz olmaya başlamak gibi yaşamsal sıkıntılar görülebilmektedir.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm belirtiler, bütün kişilerde mutlaka görülecektir diye bir şey yoktur. Bazen birçoğu, bazen yalnızca biri görülebilmektedir. Bu durum kişide olan musallatın türü, sayısı gibi durumlara göre değişmektedir. Ama birkaçı ve özellikle de aşırı korku hissetme belirtisi olan kişiler, mutlaka şifaya ulaşmaya niyet etmeli ve çaba göstermelidirler.
 

fenerium

SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
19 Tem 2019
Mesajlar
91
paylaşım gayet açıklayıcı olmuş sağolun . ve bu içsel titreme için . böyle içinizde birşey sımsıkı bağlanmış ve sürekli titriyor gibi hissettiriyor . o titreyince bedeni de çok etkiliyor . bedeni hareket ettiremiyorsunuz . mesela kalkmanız lazım farkındasınız ama donup kalmış gibi kalkamıyorsunuz . sebepsiz yere o kadar çok korkuyorsunuz ki . böyle birşey
 

Hayat

T.C Onaylı
SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
19 Ara 2018
Mesajlar
19
Hocam bu kınalanma durumunu biraz anlatabilir misiniz. Renk anlamında nasıl bi renk? Yani bildiğimiz kına gibi mi yoksa vücüt lekesi gibi mi. Zamanla geçen çıkan bi durum mu yoksa kalıcı mı. Bu konuda bilginiz varsa aktarabilir misiniz hocam . Çok saolun hayırlı günler dilerim
 

fenerium

SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
19 Tem 2019
Mesajlar
91
Hocam bu kınalanma durumunu biraz anlatabilir misiniz. Renk anlamında nasıl bi renk? Yani bildiğimiz kına gibi mi yoksa vücüt lekesi gibi mi. Zamanla geçen çıkan bi durum mu yoksa kalıcı mı. Bu konuda bilginiz varsa aktarabilir misiniz hocam . Çok saolun hayırlı günler dilerim
Hocalar daha iyi bilirler etiketlemek gerekli sanirim. Kına genelde normal bilinen kına gibi. Kendiliğinden ortaya cikiyor kendiliğinden geciyor. En cok duyduğum el, parmaklar ve ayaklarda ortaya çıkıyor.saç kinalamasi da gördum. Onlar da dahil midir? @günay @imas.ibrahim⁹⁹
 

fenerium

SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
19 Tem 2019
Mesajlar
91
Aslında tam olarak belirti olarak ele alinabilecegini düşündügüm konu ertelemek yada son anda vazgeçmek. Hocaya gidecek olursunuz son anda aklıniza "yok artık daha neler " düşüncesi daha agir basar önce erteler sonra vazgeçersiniz. Bir arkadaşınıza danisirsiniz mesela kabusları. Önemsemez yada herkesin aynı şeyleri yaşadığını söyler sonra vaz geçersiniz. Evde Kuran okunur, zikir çekerseniz, gecesinde kabus görürsünüz. Aklınıza sürekli neden boyle kabus görüyorum gelir ama hemen ardından demek ki iyi yapiyorum devam etmeliyim düşüncesi gelir. Gene neden bu şekilde kabuslar olduğu arka plana atılır.
 

Yildizdmr

Normal Üye
Katılım
22 Şub 2022
Mesajlar
3
Peki dusta insan vücuda bacaklarda başlayıp morma yaparım damarlarda diz kapaklarıma. Başladı sonra bütün bacaklarıma yayıldı kan testi yaptırıyorum temiz çıkıyor buyuden yada musallat an olabilir mi
 

Günay Hoca

كُنْ فَيَكُونُ
Yönetici
Site Sahibi
Danışman Hoca
T.C Onaylı
SMS Onaylı
Katılım
13 May 2018
Mesajlar
661
Konum
Akhisar
Peki dusta insan vücuda bacaklarda başlayıp morma yaparım damarlarda diz kapaklarıma. Başladı sonra bütün bacaklarıma yayıldı kan testi yaptırıyorum temiz çıkıyor buyuden yada musallat an olabilir mi
Bakım yapmadan bir şey diyemem
 

Yildizdmr

Normal Üye
Katılım
22 Şub 2022
Mesajlar
3
Bakımı nasil yaptiricam bi yardimci olsaniz yeniyim cok anliyamadjm steden
 
KONUYU OKUYAN VEYA CEVAPLAYACAK OLANLARIN DİKKATİNE.!!!

Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.

Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.

DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.

ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!

YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR

Bir Konuşma Başlat
Selam! Whatsapp'ta sohbet etmek için aşağıdaki danışmanlarımızdan birini tıklayın
Danışmanlarımız genellikle birkaç dakika içinde yanıt verir.