Önemli TEDAVİ İÇİN ÜYE OLDUĞUM SİTEDE DOLANDIRILDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Satelcom

Forum Efsanesi
Site Onur Üyesi
Site Modaretorü
T.C Onaylı
SMS Onaylı
Katılım
28 Nis 2018
Mesajlar
376
Ben oradayken herkezi uyarmama rağmen Kayserili ''Beyoğlu'' nickli bir şerefsiz ''NazoGelin'' nickli bir üyeye ulaşıp ''Beni sana ALLAH GÖNDERDİ'' diyerek kandırmayı becermiş ve 30 bin lira tokatlamış.
Bu forumda da herkezi uyarıyorum.
3-5 konu açanları hoca bellemeyiniz.Sadece @Aydemir ve @günay hocalarımıza güvenin diyerek.Ve herkezi ''birbirinize face-telefon-watsap bilgilerinizi vermeyiniz'' diyerek ikaz ediyorum.
Dediğim gibi biz o forumdan ayrılalı 1 yıl oldu.
Benim haberim olsaydı elbetteki karşı çıkardım ve üyeleri uyarırdım.
Bu forumda bu konuyu açan @deniz kardeşimize @Aydemir ve @günay hocalarımız tamamen ücretsiz gerekli yardımı ve işlemleri yapıyorlar.
Ayrıca ben hocaların ücret almasına karşı değilim.Elbetteki her emeğin bir karşılığı olacaktır.
Ben insanların ilim sahibi olmayan sahtekar ümit tacirleri tarafından ''DOLANDIRILMASINA'' karşıyım.
 

Şenol hoca

Yönetici
Site Sahibi
Site Modaretorü
Danışman Hoca
T.C Onaylı
Normal Üye
Katılım
28 Nis 2018
Mesajlar
0
kardeşim hukuk yolları açık kim dolandırmışmış ise gidip adlı yollara baş vurup hakkını arasın,arasın ki bir daha bu şekilde insanlar dolandırılmasn el insaf be hiç mi Allah'tan korkmazlar bunlar aslında biz sin denilen şahısın kim olduğunu biliyoruz ve gerçekten de inanamıyoruz bu kadar karaktersiz olduğuna eğer bu iddanın yalan olduğunu düşünenlere bütün yazışmaları verebiliriz ve idda edilen şahsın adını soyadını ve paranın yattığı hesabını,biz biraz beklemedeyiz elbette adlı mercilere baş vurulacak bizim sitemiz tamamen resmi ve yapılan işlemler masraflı olduğu zaman bunun karşılığını alıyoruz ve bununda devlete vergisini veriyoruz bilginiz olsun...
 
Son düzenleme:

kıtmir

SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
17 May 2018
Mesajlar
27
bahsedilen rakamlar inanılmaz gerçekten siz sadece para kaybetmişsiniz size Allah yardımcı olsun inşAllah ama bu gibi karakter yoksunu insanların bu konu üzürinden islama ve bu ilime ilime gönül verenlere verdiği zarar ise geri dönülmez paha biçilimez. Para tekrar kazanılır tecrübe olur insanlara ama islama verdiği zararı geri çevirecek tek bir çare yok malasef Allah islah etsin.
 

imas.ibrahim⁹⁹

Işimiz ALLAHA KALMIŞ İSE OLMUŞ BİL.
Yönetici
Site Sahibi
Danışman Hoca
T.C Onaylı
Katılım
26 Nis 2018
Mesajlar
338
Konum
İSTANBUL
Web sitesi
www.imasibrahim.com
Diğer sitelerde kimin ne yaptığı ne etiği bizi pek ilgilendiren bir durum değildir.

O HOCA BUNU YAPMIŞ BU HOCA BUNU YAPMIŞ BİZ KİMİN NE YAPTIĞINI DA TAKİP ETMİYORUZ ETMEYİZ DE.

DİĞER SİTELERDE YAŞANAN HERHANGİ BİR SIKINTI VEYA SORUNDAN BİZ SİTE YÖNETİCİLERİMİZİN İLGİSİ ALAKASI BULUNMAMAKTADIR.

LÜTFEN BİZİM SİTEMİZ DIŞINDA HER HANGİ BİR HOCA VEYA BİR KİMSE İLE OLAN DOSTLUK SAMİMİYET VEYA SIKINTI SORUN VEYA SORUNLARINIZ BİZİM SİTEMİZİ İLGİLENDİRMEMEKTEDİR.

BİZİM SİTEMİZ HAVAS İLMİ SİTESİDİR. DEDİKODU KARALAMA VS YAPMAK YERİ DEĞİLDİR.

BİZİM SİTEMİZ DIŞINDA Kİ YAPILAN VEYA PAYLAŞILAN HİÇBİR KONU VEYA İŞLEM BİZİ İLGİLENDİRMEMEKTEDİR.

BİZİM SİTE HOCALARIMIZ VE YÖNETİMİMİZ DİĞER SİTELERLE BİR BAĞI BULUNMAMAKTADIR. DAHA ÖNCE DİĞER ORTAMLARDA BULUNMUŞ OLABİLİRLER. HOCALARIMIZIN İŞLERİNE GELMEDİĞİ İÇİN DİĞER SİTELERİ TERK ETMİŞLERDİR. BUNDAN DOLAYI ŞU ŞUNU TANIYOR BU BUNU TANIYOR DİYE BİZİM SİTE HOCALARIMIZA İTHAMDA BULUNMAYIZ. TANIYOR VEYA SOHBET ETMİŞ DİYE ONLARIN SİZDEN ALDIĞI PARALARA ORTAK DEĞİLDİR. SİZ KİME PARA VERDİ İSENİZ SORUNUNUZ ONLARLADIR. (DİĞER SİTELERDEN BAHSEDİYORUM.) LÜTFEN BURDAN SİTE HOCALARIMIZA KARŞI SAYGINIZI KAYBETMEYİNİZ KAYBEDEN OLUR İSE DE GEREKEN YAPILIR. ADLİ MERCİLERCE.

BUNDAN DOLAYI DİĞER SİTEDE OLAN OLAYLAR VEYA YAŞADIĞINIZ SIKINTILAR BİZİM MESULİYETMİZDE DEĞİLDİR.

BU SİTE DE BEN @imas.ibrahim⁹⁹ , @aydemir, @günay HOCALARIMIZ HARİCİNDE YAPTIRDIĞINIZ İŞLEM VEYA BAKIMDAN DA BİZ YÖNETİM OLARAK MESUL DEĞİLİZ.

SON OLARAK ŞUNU TEKRAR DİYORUM DİĞER SİTELER BİZİM İLGİMİZ DIŞIDIR. DEDİKODU İLE İŞİMİZ OLMAZ.

BİZ HUKUK SİTESİ DEĞİL HAVAS İLMİ SİTESİYİZ.

DİĞER SİTELERLE İLGİLİ SORUNLARINIZI ÖNCE KONUŞARAK BAKTINIZ OLMUYOR HUKUKSAL YÖNDEN ÇÖZMEYE ÇALIŞINIZ SAYGILARLA...
 

Burcu

T.C Onaylı
SMS Onaylı
Normal Üye
Katılım
4 Haz 2018
Mesajlar
10
kardeşim ne azameti orada arapça bilen mi var ki sana azamet hazırlasınlar orada biz vardık şimdi oradan ayrıldık orası cahillere kaldı bizim işlemlerimizin üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar hadi bakalım kendilerine ait bir işlem yazıp yayınlasınlarda görelim

Hocam zamaninda size ait olduğunu bildiğim sizin actiginiz vefk yazma konularinizdaki nick isimleri değiştirip sin olarak düzenlemişler hep ve ben o konulari açtığınız dönemleri hatırlıyorum bu konular hep aydemir hocaya aitti dedim görünce ve yazmış olduğunuz o cüzi bedelleride hatirliyordum onlarla bile oynamışlar rakamlari değiştirmişler ama farkinda değiller konu icerisindeki yorumlarda etiketleme olarak yazanlardan haric aydemir abi diye hitap ederek yapilan yorumlar var nasıl bi düzmece içine girmisler ama bilenlerin gözünde komik oluyorlar
 

Habip

T.C Onaylı
Normal Üye
Katılım
9 Mar 2019
Mesajlar
4
Selamun aleykum, esimle aramizdaki soğukluk ve yıllardır süren sebepsiz tartışmalar sebebiyle boşanma aşamasına geldiğimiz için büyüden şüphelenmeye başlamıştım cevremde bana yardımcı olabilecek biri olmadigindan internette çeşitli araştırmalar sonucunda havasla ilgili bir foruma ulaştım site yönetimine durumumu açıklayan bir mesaj attım ve bakım yaptırmak istediğimi söyledim adını sonradan ögrendigim "S....." adındaki şahıs istersem bana yardımcı olabileceklerini, esimle ve benimle ilgili bilgileri göndermemi istedi ve bana bilgi verecegini söyledi aradan 3-4 gun gecti herhangi bir donus alamadigim için kendisine tekrar mesaj attim ve bakım meselesini sorduğumda nazar ve sogutma islemi olmak uzere 2 işlemin göründüğünü ve ne zaman istersem bozma işlemine baslayabilecegimizi söyledi ben de içinde bulunduğum duruma daha fazla katlanamayacagim icin kabul ettim ve 13 eylul de benden istediği 3000 lira karşılığında isleme başladı. Kendisi o gunden sonra benimle kendiliğinden hic bir sekilde iletisime gecmedi calismalarin nasil gittigini sorduğumda da esimde cok sayida musallat olduğunu bunlar temizlenmeden herhangi bir islem yapılamayacağını söyledi ben de sözlerine riayet ettim ve beklemeye basladim fakat bahse konu şahıstan bir geri dönüş alamadim bana her defasinda esime yaptigi musallat temizlemesinin devam ettigini bitince bana dönüş yapacağını söyledi ama en ufak bir bilgilendirme dahi yapmadi kaybedecek zamanımın olmadigini esimin bosanma davasi icin 2 haftaya geleceğini soyledigimde ise istersem yakma islemi yapabilecegini fakat ekstra ücret gondermem gerektigini söyledi oysa en bastan ekstra herhangi bir ekstra ücret çıkmayacağını söylemisti hatta artan para olursa iade edeceğini soylemisti. Konu ile ilgili yazışmalar elimde mevcuttur. Ben yakma işlemini kabul etmedim ve musallat temizligi ile yapilan soğutma islemini bozmanin yeterli olacagini soyledim kendisi okumalara devam edecegini soyledi ama oyalandigimi dusunmeye basladim tam bu siralarda bu siteyi kesfettim Gunay hocam sagolsun derdimi dinlendikten sonra bana yardımcı olacaklarını soyledi Aydemir hocam ve Gunay hocam tek bir kurus bile talep etmeden (hatta sormama bile firsat vermedi Gunay hocam Allah ondan razı olsun) derdimi dinlediler ve bana bakim yapıp tedaviye basladilar. Allah sizden razı olsun Aydemir ve Gunay hocam. Allah ilminizi artırsın. Rabbim sizin gibi olmayi nasip etsin insallah. Amin.

[SVGIMPORTANT]BAŞKA SİTELERİ VE ŞAHISLARI KARALAMAK SİTEMİZİN ETİK KURALLARI İÇERSİNDE DEĞİLDİR BİZ KENDİ KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEMEYE SÖZ VERDİK ANLAYIŞINIZDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ SIRRUL HAVAS YÖNETİMİ [/SVGIMPORTANT]
Yazışmaların duruyorsa bana ulaş dava açalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONUYU OKUYAN VEYA CEVAPLAYACAK OLANLARIN DİKKATİNE.!!!

Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.

Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.

DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.

ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!

YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR

Bir Konuşma Başlat
Selam! Whatsapp'ta sohbet etmek için aşağıdaki danışmanlarımızdan birini tıklayın
Danışmanlarımız genellikle birkaç dakika içinde yanıt verir.