Buradaki 1000 Tevhid kısmını tam anlamadım? La ilahe illallah zıkrınımı cekmemiz gerekiyor 1000 defa100 tovbe istogfar 200 salavat 1000 tevhid 2 rekatta istare namazi kil besmele cekerek uyu ruaynda herseyu gorursun cok defa tecrube ettim @frost bunu denedim bütün rüyaları gördüm
Bekliyoruz ınsaAllah guzel sonuc alırsın2 gündür ruya gormedim. Sadece gece antrenin lambası patladı. Bir hafta devam edeceğim.
Ne görmek istiyorsun sen2 gündür ruya gormedim. Sadece gece antrenin lambası patladı. Bir hafta devam edeceğim.
Günay hocam yazdımNe görmek istiyorsun sen
Rabbim hayırlara versin insaAllah hocalarımız yardımcı olurlar ınsaAllahFarklı bir niyet ettim. Ruyamda haksızlığa uğrayan bir yetkili gördüm. Adam suçsuz yere birşeylerle suçlanıyor bende doğrusunu biliyorum. Ona yardim etmeye çalışıyorum. Etrafımdakiler yardim etme, sen karışma falan diyorlar ama gene de yardım ediyordum. İlerde mutlaka tekrar yaparim. Paylaşım için teşekkür ederim
Bundaki kelimei tevhid kısmında sadece Lailaheillallah olrak mı ? Yoksa LAİLAHEİLLALLAH MUHAMMEDÜRRESULLULLAH OLARAK MI OKUYCAGIZ.TEŞEKKURLER100 tovbe istogfar 200 salavat 1000 tevhid 2 rekatta istare namazi kil besmele cekerek uyu ruaynda herseyu gorursun cok defa tecrube ettim @frost bunu denedim bütün rüyaları gördüm
Bende onu sormuştum cevap veren olmadı takipteyim [SEKMEIC=][/SEKMEIC]Bundaki kelimei tevhid kısmında sadece Lailaheillallah olrak mı ? Yoksa LAİLAHEİLLALLAH MUHAMMEDÜRRESULLULLAH OLARAK MI OKUYCAGIZ.TEŞEKKURLER