- Bu İşlem Ne İçin Yapılır
- define keşfi için
- Bu İşlemin Zamanı
- her hagi bir gün olur
- Bu İşlemin Tütsüleri
- yok
- Bu İşlemi Tecrübe Eden
- ben
- Bu İşlemin Kaynağı
- el yazma osmanlıca
Ayet yazıyor ya kadeh kulplu olurHocam ben bunu yapmak istiyorum. Hangi ayet hocam? Birde hocam nasıl kadeh olması lazım?
Pek bi bilgim yokSelamunaleykum hocam radyestezi yani çubukla su yada define ararken çubukların yaniltmamasi için üzerine hangi ayetler okunabilir yada yazılabilir önerebileceğiniz bir şeyler varmi bu konuda. Çubuk olayi eğer püf noktaları bilinerek bilinçli kullanılırsa gerçekten sizi bir yerlere götürüyor gerek su gerek başka birşey yaptığım toprak üstü test ve deneyler olumlu ama toprak altında yanıltıyor başarıyı arttirmak için ne yapilabilir
Ben denedim başarılı olamadim. Kadir gecesi zemzem suyuna okuyarak yaptım ama sonuç alamadım. Herhalde bir şeyleri yanlış yaptım.Hocam ben bunu yapmak istiyorum. Hangi ayet hocam? Birde hocam nasıl kadeh olması lazım?
Ben demedim başarılı olamadim. Kadir gecesi zemzem suyuna okuyarak yaptım ama sonuç alamadım. Herhalde bir şeyleri yanlış yaptım.
çok hassastır altının üzerine geldiği anda birleşir çok dikkat etmek lazım
uğraşmayın yapamazsınız siteye orijinal bir işlem yayınlayacağım inşallah define hakkında o zaman alırsınızPeki hocam kadehin madeni fark edermi ?yani bakır yada cam olmasi. ve hardal tohumunun sarı yada siyah hardal olmasi ?zannedersem daha çok sarı hardal tohumu kullanılıyor
Sağolun hocam ben hardal olayını denemedim zaten sadece yukardaki mesajda dediğim gibi çubuklar konusunda baya uğraştım ama 2 metre karenin icinde döndürüp durdu orda ne olduğunu varmı yokmu anlayamamıştım deneyecektim ama vereceğiniz uygulamayı bekleyeyim.uğraşmayın yapamazsınız siteye orijinal bir işlem yayınlayacağım inşallah define hakkında o zaman alırsınız
ayetel kürsi ile şüpheli yere çok büyük bir daire çizip çubuğun üzerine 7 defa Enam 59. ayeti okuyun daha sağlıklı olurSelamunaleykum hocam radyestezi yani çubukla su yada define ararken çubukların yaniltmamasi için üzerine hangi ayetler okunabilir yada yazılabilir önerebileceğiniz bir şeyler varmi bu konuda. Çubuk olayi eğer püf noktaları bilinerek bilinçli kullanılırsa gerçekten sizi bir yerlere götürüyor gerek su gerek başka birşey yaptığım toprak üstü test ve deneyler olumlu ama toprak altında yanıltıyor başarıyı arttirmak için ne yapilabilir
Teşekkür ederiz hafta sonu uygularım inş.ayetel kürsi ile şüpheli yere çok büyük bir daire çizip çubuğun üzerine 7 defa Enam 59. ayeti okuyun daha sağlıklı olur
bunu okuyunca akşama tekrar uygulamayı yapayım demiştim daha önce çeyrekle yapmıştım şimdi gramı biraz artıracaktım. bi kuyumcuya urayıp rica ederdik.çok hassastır altının üzerine geldiği anda birleşir çok dikkat etmek lazım
Hocam monitörün karşısında bekliyorum yayınlamanızı hemen uygulamayı yapmak içinuğraşmayın yapamazsınız siteye orijinal bir işlem yayınlayacağım inşallah define hakkında o zaman alırsınız
Ne şekilde yaptın detaylı anlatabilirmisin O önerileri bizimlede paylaşmanda bir beis varmı ?Bugün Aydemir hocamın önerileri ile tekrar denedim. Mekanda dolaştığımda, aradığımın üzerine gelince hardal taneleri birleşti. Mekanı gezerken sürekli gözünüz bardakta olsun.
Tecrübe etmiş olup paylaşmanız güzel, detayları da anlatırsanız faydalanırız inşAllahBugün Aydemir hocamın önerileri ile tekrar denedim. Mekanda dolaştığımda, aradığımın üzerine gelince hardal taneleri birleşti. Mekanı gezerken sürekli gözünüz bardakta olsun.
Sevgili Hukar-07 sizden hala detayları bekliyoruz. bu uygulamayı daha öncede denemiştiniz. Sonuç alamadım demiştiniz. sonki denemenizde Aydemir hocanın tavsiyesine göre yaptığınızda olumlu sonuç aldınız. yaptığınız iki uygulama arasındaki fark neydiTecrübe etmiş olup paylaşmanız güzel, detayları da anlatırsanız faydalanırız inşAllah
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR